logo
hamburger
search-iconsearch-button

Mapa z gradivom za medije

close
V vaši mapi z gradivom za medije trenutno ni datotek
S klikom na "Prenesi vse" soglašate z: in .
09. maj 2018

Otvoritev nove poslovalnice mömax Vrtojba pri Novi Gorici

V mesecu maju je mömax v Sloveniji odprl že svojo peto poslovalnico – tokrat v Vrtojbi pri Novi Gorici
test ALT
Uspešen mömaxov koncept: trgovina s pohištvom in dodatki za dom z moderno ponudbo po ugodnih cenah.
mömaxov koncept lahko opišemo z besedami moderen, trendovski, pester in raznolik. Navdih in najrazličnejše bivanjske ideje lahko najdete neposredno v posamičnih mömaxovih poslovalnicah v obliki dobro premišljenih stanovanjskih rešitev. mömax redno preseneča z novimi barvnimi in bivanjskimi slogi ter barvno usklajenimi in ujemajojčimi se dodatki, ki so v vseh mömaxovih poslovalnicah vedno na zalogi in jih lahko takoj odnesete s seboj. Pohištveno podjetje mömax sledi sodobnemu bivanjskemu vzorcu, ki v ospredje postavlja pogostejše spreminjanje vse bolj pestre notranje opreme in dodatkov. »To pa je mogoče le, če so izdelki zelo ugodni. Novih meril tako ne postavljamo zgolj pri cenah, temveč z našimi raznolikimi vzorčnimi stanovanji poskrbimo tudi za navdih pri opremljanju lastnega doma,« meni Gregor Habjanič, vodja marketinga v podjetju mömax Slovenija.
Z odprtjem nove mömax poslovalnice v Vrtojbi smo ustvarili 25 novih delovnih mest
S trgovino s pohištvomin dodatki za dom v Vrtojbi svoja vrata odpira že peta mömax poslovalnica v Sloveniji. Prva slovenska poslovalnica se je odprla junija 2012 v Velenju, v naslednjih letih so sledile še poslovalnice v Kranju, Ljubljani ter Mariboru. mömaxova zgodba o uspehu se je sicer začela odvijati že pred 14 leti v avstrijskem Dornbirnu. Družba mömax ima trenutno skupno 62 poslovalnic v Avstriji, Nemčiji, na Madžarskem in v Sloveniji. Vsaka od teh poslovalnic na 6000 do 12000 m2 uresničuje temeljno idejo modernega bivanja po ugodnih cenah. mömax ponuja ugodne in atraktivne bivanjske rešitve vključno z vzorčnimi stanovanji na najmanjšem prostoru po še nižji ceni.
Otvoritev v Vrtojbi je spremljal tudi bogat spremljevalni program:
  • velika nagradna igra, z glavno nagrado: novo Škoda Fabio Combi Ambition
  • gostinska ponudba XXXL RESTAVRACIJE: Ocvrt zrezek v žemljici za samo 1 €
  • zabava z DJ, otroška animacija
  • posebne otvoritvene cene in druga presenečenja

Obvestila za medije

Želite avtomatsko prejemati naša aktualna obvestila za medije po e-pošti? Potem se prijavite na naša obvestila za medije.
Vsa polja, ki so označena z zvezdico (*), so obvezna
S klikom na "Prijava na e-novice" soglašam, da bom po e-pošti redno prejemal/a e-novice LES-MMS d.o.o. ("mömax") z aktualnimi obvestili za medije. Prijavo na e-novice lahko v prihodnosti kadarkoli prekličeš. Podrobnosti o prejemu e-novic in varstvu podatkov najdeš na spletni strani mömax pod zavihkom .
© 2024 mömax・Jurčkova cesta 222, 1000 Ljubljana
logo