logo
hamburger
search-iconsearch-button

Mapa z gradivom za medije

close
V vaši mapi z gradivom za medije trenutno ni datotek
S klikom na "Prenesi vse" soglašate z: in .
01. oktober 2017

mömax praznuje 15 let v Evropi

Prenos
1 Slika
mömax s svojimi 60 poslovalnicami praznuje 15. obletnico.
Mömax je bil ustanovljen jeseni 2002 v mestu Dornbirn v Avstriji, kjer je bila odprta tudi prva poslovalnica. Cilj podjetja je bil posodobiti diskontni segment v pohištvenem sektorju. Pohištveni salon z ugodnim pohištvom ne sme nuditi le ugodnih cen, ampak tudi sodoben dizajn. Modernost pohištva, ki je bila prej rezervirana le za oblikovalske studije in priznane pohištvene blagovne znamke, mora biti dostopna vsem potrošnikom in predvsem cenovno ugodna.
Projekt je bil uspešen že od samega začetka. Mömax je sedaj s svojimi “trendovskimi” pohištvenimi prodajalnami prisoten tudi v Nemčiji, na Madžarskem in v Sloveniji. V Avstriji je skupaj 16 poslovalnic, v Nemčiji 33, na Madžarskem 7 in v Sloveniji 4. Poslovalnica pa se odpira tudi v Romuniji. V obdobju zadnjih 15 let so bile letno v povrečju odprte 4 sodobne poslovalnice. V prihodnje bo širitev še hitrejša. Do konca leta 2018 se načrtuje vsaj 10 novih poslovalnic.

Obvestila za medije

Želite avtomatsko prejemati naša aktualna obvestila za medije po e-pošti? Potem se prijavite na naša obvestila za medije.
Vsa polja, ki so označena z zvezdico (*), so obvezna
S klikom na "Prijava na e-novice" soglašam, da bom po e-pošti redno prejemal/a e-novice LES-MMS d.o.o. ("mömax") z aktualnimi obvestili za medije. Prijavo na e-novice lahko v prihodnosti kadarkoli prekličeš. Podrobnosti o prejemu e-novic in varstvu podatkov najdeš na spletni strani mömax pod zavihkom .
© 2024 mömax・Jurčkova cesta 222, 1000 Ljubljana
logo