logo
hamburger
search-iconsearch-button

Mapa z gradivom za medije

close
V vaši mapi z gradivom za medije trenutno ni datotek
S klikom na "Prenesi vse" soglašate z: in .
15. junij 2016

mömax v Mariboru odpira četrto poslovalnico v Sloveniji

Prenos
1 Slika
Hitra širitev avstrijskega pohištvenega podjetja mömax v Evropi.
V Mariboru se odpira trendovski pohištveni salon. Mömaxova mreža poslovalnic se širi že v četrto mesto v Sloveniji. Ta se bo tako pridružila uspešnim poslovalnicam v Avstriji, Nemčiji in na Madžarskem. Od 15. junija 2017 dalje bo mömax kupce presenetil s široko ponudbo pohištva in idej za opremljanje domovanja.
mömax: v četrtek, 15. junija 2015 se odpira četrta poslovalnica mömaxa v Sloveniji
V Mariboru se opira že četrta slovenska poslovalnica mömax. Prva mömaxova poslovalnica v Sloveniji se je odprla junija 2012 v Velenju. Zgodba o uspehu mömaxa sega 13 let nazaj v mesto Dornbirn v Avstriji. Sedaj je mömax prisoten na 55 lokacijah v Avstriji, Nemčiji, na Madžarskem in v Sloveniji. Mömaxovi pohištveni saloni se razprostirajo na površini od 6.000 do 12.000 kvadratnih metrih in zasledujejo osnovni ideji o sodobnih bivanjskih rešitvah po ugodnih cenah. mömax pomeni nov koncept opremljanja: modno po ugodnih cenah. mömax nudi ugodne, atraktivne in “trendovske” bivanjske rešitve.

Obvestila za medije

Želite avtomatsko prejemati naša aktualna obvestila za medije po e-pošti? Potem se prijavite na naša obvestila za medije.
Vsa polja, ki so označena z zvezdico (*), so obvezna
S klikom na "Prijava na e-novice" soglašam, da bom po e-pošti redno prejemal/a e-novice LES-MMS d.o.o. ("mömax") z aktualnimi obvestili za medije. Prijavo na e-novice lahko v prihodnosti kadarkoli prekličeš. Podrobnosti o prejemu e-novic in varstvu podatkov najdeš na spletni strani mömax pod zavihkom .
© 2024 mömax・Jurčkova cesta 222, 1000 Ljubljana
logo