logo
hamburger
search-iconsearch-button

Mapa z gradivom za medije

close
V vaši mapi z gradivom za medije trenutno ni datotek
S klikom na "Prenesi vse" soglašate z: in .
27. maj 2015

Otvoritev kotička Nine Šušnjara v mömaxu

Prenosi
5 Slike
Ljubljanski mömax je danes na kavi gostil modno oblikovalko Nino Šušnjara. Ninin obisk že tretje mömaxove poslovalnice s pohištvom v Sloveniji seveda ni bil naključje. Ni dolgo tega, kar so ekstravagantno umetnico povabili k sodelovanju, danes pa skupaj že pišejo novo zgodbo, ki sliši na ime »Chairytale«.
»Legenda pravi, da so nekoč živeli trije mojstri, kateri se med seboj niso poznali. Iluzionist Makplast, ki je s čarovnijo upogibal steklu podobno snov, ki ji danes pravimo pleksi. Genij Gašper, ki je iz lesa gradil konstrukcije in deklica Sanja, ki je uresničevala sanje. Obstajala pa je tudi nevidni sili podobna energija, ki so ji pravili Susnyara. Bila je simbol za vse lepo in surovo. Ker so vsi trije čudodelci verjeli vanjo, jih je združila na enem mestu. Ko so trčili skupaj, je nastal predmet – stol iz čarobnega stekla, povezan z lesenimi elementi, ki je lahko tudi miza.«
Chairytale je torej multifunkcionalen kos pohištva, katerega je danes Nina predstavila v mömaxu. Vzdušje ob otvoritvi njenega simpatičnega kotička je bilo sproščeno. Ob dišeči kavici je Nina poklepetala z Nejcem Simšičem in vodjo marketinga v mömaxu Sanjo Bajramović. Skozi prijeten pogovor nas je popeljala v zgodbo o sodelovanju, z nami je podelila svojo izkušnjo ustvarjanja multifunkcionalnega kosa pohištva, hkrati pa nam je zaupala vizijo, ki ji želi slediti v prihodnosti. Pravi, da je doma kot oblikovalka že veliko dosegla in da je pripravljena na naslednji korak – tujino. Tako njena blagovna znamka od danes naprej obstaja v prenovljeni podobi pod imenom SUSNYARA. Multifunkcionalen kos, ki je dobil svoje mesto v mömaxu, pa je prvi uradni izdelek znamke SUSNYARA.
»Že od malega sem nora na vse lepo. Zanima me fotografija, slikanje, arhitektura in notranje oblikovanje. Tako me je povabilo podjetja mömax Slovenija, da zanje ekskluzivno oblikujem multifunkcionalen kos pohištva navdušilo in postavilo pred nov izziv,« je s sijočimi očmi ob svojem novem produktu povedala Nina. Vodja marketinga v mömaxu Sanja Bajramović pa jo je na novi poti pospremila z besedami: »Veseli in ponosni smo, da je takšna umetnica kot je Nina, sprejela naše povabilo, da je delček našega doma z današnjim dnem postal tudi delček njenega doma. Želimo ji, da bi se v svojem kotičku pri nas Nina dobro počutila in da bi se v tem kotičku dobro počutil prav vsak, ki bo prišel k nam na obisk.«

Obvestila za medije

Želite avtomatsko prejemati naša aktualna obvestila za medije po e-pošti? Potem se prijavite na naša obvestila za medije.
Vsa polja, ki so označena z zvezdico (*), so obvezna
S klikom na "Prijava na e-novice" soglašam, da bom po e-pošti redno prejemal/a e-novice LES-MMS d.o.o. ("mömax") z aktualnimi obvestili za medije. Prijavo na e-novice lahko v prihodnosti kadarkoli prekličeš. Podrobnosti o prejemu e-novic in varstvu podatkov najdeš na spletni strani mömax pod zavihkom .
© 2024 mömax・Jurčkova cesta 222, 1000 Ljubljana
logo