logo
hamburger
search-iconsearch-button

Mapa z gradivom za medije

close
V vaši mapi z gradivom za medije trenutno ni datotek
S klikom na "Prenesi vse" soglašate z: in .
09. april 2015

Trgovina s pohištvom mömax odpira novo poslovalnico v Ljubljani

Prenos
1 Slika
Avstrijska skupina mömax se še naprej širi proti jugu.
Nadaljuje se širitev avstrijskega pohištvenega podjetja mömax (www.moemax.com), saj trgovina s pohištvom odpira novo poslovalnico v Ljubljani. Uspešnim poslovalnicam mömax v Avstriji, Nemčiji in na Madžarskem se bo tako pridružila že tretja trgovina s pohištvom mömax v Sloveniji.
Uspešen mömaxov koncept: trgovina s pohištvom z modernim asortimentom po ugodnih cenah
mömaxov koncept je mogoče opisati z besedami moderen, trendovski, pester in raznolik. Navdih in najrazličnejše bivanjske ideje lahko najdete neposredno v posamičnih mömaxovih poslovalnicah v obliki dobro premišljenih stanovanjskih rešitev. Skoraj vsak mesec mömax preseneti z novimi barvnimi in slogovnimi svetovi. Z bivanjskimi slogi barvno usklajeni in ujemajoči se dodatki so seveda na zalogi v vseh mömaxovih poslovalnicah in jih lahko takoj odnesete s sabo.
Pohištveno podjetje mömax sledi sodobnemu bivanjskemu vzorcu, ki v ospredje postavlja pogostejše spreminjanje vse bolj pestre notranje opreme in dodatkov. „To pa je mogoče le, če so izdelki zelo ugodni. Zato ne postavljamo novih meril le pri cenah, ampak z našimi razstavnimi prodajnimi izdelki poskrbimo tudi za navdih pri opremljanju lastnega domovanja,“ meni Sanja Bajramović, vodja marketinga mömax Slovenija.
mömax: Tretja trgovina s pohištvom v Sloveniji odpira svoja vrata
S trgovino s pohištvom v Ljubljani vrata odpira tretja poslovalnica mömax v Sloveniji. Prva slovenska poslovalnica se je odprla junija 2012 v Velenju, druga poslovalnica v Kranju pa je svoja vrata odprla 28. avgusta 2014 in od takrat navdušuje številne kupce z modernimi bivanjskimi idejami. Družba mömax ima trenutno skupno 51 poslovalnic v Avstriji, Nemčiji, na Madžarskem in v Sloveniji. Vsaka od teh poslovalnic na 6.000 do 8.000 m2 uresničuje temeljno idejo modernega bivanja po ugodnih cenah. mömax pomeni nov koncept opremljanja, ki poudarja mega trend: modno po ugodnih cenah. Ponuja ugodne, atraktivne bivanjske rešitve vključno z vzorčnimi stanovanji na najmanjšem prostoru po še nižji ceni.
Več informacij:
mömax Slovenija: www.moemax.si

Obvestila za medije

Želite avtomatsko prejemati naša aktualna obvestila za medije po e-pošti? Potem se prijavite na naša obvestila za medije.
Vsa polja, ki so označena z zvezdico (*), so obvezna
S klikom na "Prijava na e-novice" soglašam, da bom po e-pošti redno prejemal/a e-novice LES-MMS d.o.o. ("mömax") z aktualnimi obvestili za medije. Prijavo na e-novice lahko v prihodnosti kadarkoli prekličeš. Podrobnosti o prejemu e-novic in varstvu podatkov najdeš na spletni strani mömax pod zavihkom .
© 2024 mömax・Jurčkova cesta 222, 1000 Ljubljana
logo