Naprej k vsebini

Vaša novinarska mapa

Trgovina s pohištvom mömax odpira novo poslovalnico v Ljubljani

Avstrijska skupina mömax se še naprej širi proti jugu.

Nadaljuje se širitev avstrijskega pohištvenega podjetja mömax (www.moemax.com), saj trgovina s pohištvom odpira novo poslovalnico v Ljubljani. Uspešnim poslovalnicam mömax v Avstriji, Nemčiji in na Madžarskem se bo tako pridružila že tretja trgovina s pohištvom mömax v Sloveniji.

Uspešen mömaxov koncept: trgovina s pohištvom z modernim asortimentom po ugodnih cenah

mömaxov koncept je mogoče opisati z besedami moderen, trendovski, pester in raznolik. Navdih in najrazličnejše bivanjske ideje lahko najdete neposredno v posamičnih mömaxovih poslovalnicah v obliki dobro premišljenih stanovanjskih rešitev. Skoraj vsak mesec mömax preseneti z novimi barvnimi in slogovnimi svetovi. Z bivanjskimi slogi barvno usklajeni in ujemajoči se dodatki so seveda na zalogi v vseh mömaxovih poslovalnicah in jih lahko takoj odnesete s sabo.

Pohištveno podjetje mömax sledi sodobnemu bivanjskemu vzorcu, ki v ospredje postavlja pogostejše spreminjanje vse bolj pestre notranje opreme in dodatkov. „To pa je mogoče le, če so izdelki zelo ugodni. Zato ne postavljamo novih meril le pri cenah, ampak z našimi razstavnimi prodajnimi izdelki poskrbimo tudi za navdih pri opremljanju lastnega domovanja,“ meni Sanja Bajramović, vodja marketinga mömax Slovenija.

mömax: Tretja trgovina s pohištvom v Sloveniji odpira svoja vrata

S trgovino s pohištvom v Ljubljani vrata odpira tretja poslovalnica mömax v Sloveniji. Prva slovenska poslovalnica se je odprla junija 2012 v Velenju, druga poslovalnica v Kranju pa je svoja vrata odprla 28. avgusta 2014 in od takrat navdušuje številne kupce z modernimi bivanjskimi idejami. Družba mömax ima trenutno skupno 51 poslovalnic v Avstriji, Nemčiji, na Madžarskem in v Sloveniji. Vsaka od teh poslovalnic na 6.000 do 8.000 m2 uresničuje temeljno idejo modernega bivanja po ugodnih cenah. mömax pomeni nov koncept opremljanja, ki poudarja mega trend: modno po ugodnih cenah. Ponuja ugodne, atraktivne bivanjske rešitve vključno z vzorčnimi stanovanji na najmanjšem prostoru po še nižji ceni.

Več informacij:
mömax Slovenija: http://www.moemax.si

mömax obvestila za medije

Želite prejemati najnovejša obvestila za medije po e-pošti? Prijavite se tukaj.

Prijava

Prejmite mömax sporočila za javnost po e-pošti.


Za preverjanje pristnosti prosimo odgovorite na naslednje varnostno vprašanje.


* Obvezna polja morajo biti izpolnjena.